Symposium

Symposium

Våra symposium genomförs vartannat år. Prenumerera på vårt nyhetsbrev under fliken KONTAKT för att inte missa någon information. Alla föreläsningar spelas in och kan ses i efterhand på vår Youtube – kanal, klicka på länken nedan.

Youtube kanal

Symposium 2023: 15 – 16 september

Symposiet 2023 genomfördes på Scandic Crown i Göteborg.

Stort tack

Symposiet 2023 är avslutat och det var lyckat och uppskattat. Vi hade ca 100 besökare dag 1 och ca 70 dag 2. För oss i styrelsen är det ett faktum att vi alla kan ses och utbyta erafenheter och tips samt att ge varandra kraft och energi, minst lika viktigt som föreläsningarna. Det funkade helt ok att köra detta digitalt under pandemin, men inget slår att ses live. Vi kommer att lägga ut föreläsningarna på hemsidan. Gå gärna in och kika på dem igen och lämna även feedback på vad som var bra och vad som kan bli bättre.

 Slutligen, tack…

 …till alla våra killar som kämpar trots tuffa odds

…till alla duktiga och engagerade assistenter som gör vår- och killarnas vardag bättre

…till alla ni fantastiska föräldrar som gör allt för era ungar

…till alla läkare och anställda inom professionen som vi har kontakt med så ofta och som hjälper oss att navigera bland behandlingar, kontroller, mediciner, stöd, hjälpmedel m.m.

…till våra engagerade sponsorer som gör detta möjligt. Sarepta, PTC och Roche – ni är även med och bidrar till dialog inom behandlingar, livet med sjukdomen och så mycket mer.

…till alla anhöriga – vänner, mor- och farföräldrar, syskon, mostrar, fastrar, farbröder och morbröder, kusiner och sysslingar som delar detta med killarna och oss. Vi är starka tillsammans

…till våra fantastiska föreläsare som reser till oss och gör detta av engagemang och utan personlig vinning

…till våra Riksgymnasium som utbildar våra killar men även förbereder dem för livet efter skolan

 /Styrelsen SMDF

Nästa symposium genomförs 2025

Sponsorer

Utställare

Presentationer

Vi hade ej möjlighet att filma Symposiet för 2023, dock kan du kontakta oss på kontakt@smdf.se om du vill ha föreläsarnas presentationer. Se programmet nedan för namnen på föreläsningarna.

Ladda ner program – Symposium 2023 i PDF format