2016

SMDF-symposium-blue-v2

 

2016 års symposium kommer att hållas den 22-23 april 2016 i Göteborg. Plats kommer att bli Radisson Blu Riverside Hotell och Lindholmen Conference Center.

I programmet tar vi upp det senaste inom den internationella forskningen av Duchennes muskeldystrofi (DMD) och vad som händer inom forskningen i Sverige just nu, hur hjärtat påverkas vid DMD och Beckers muskeldystrofi (BMD) och behandling, kognition och beteende inom DMD och BMD, hur det är att leva med DMD, vad händer inom TREAT-NMD och hur alla kan ha ett aktivt liv.

Under fredagen den 22 april 2016 kommer vi ha en heldag tillsammans med intressanta talare och under lördagen den 23 april 2016 kommer vi kunna erbjuda workshops/samtal i mindre grupper med våra talare. På kvällen den 22 april 2016 samlas vi alla till gemensam middag för möjlighet att lära känna varandra bättre.

Informera gärna de du har runtomkring dig som kommer i kontakt med personer med DMD och BMD och som kan ha nytta av att delta på symposiet; familj, anhöriga, habiliteringspersonal, skolpersonal, personliga assistenter m.fl.

Du kommer till program, anmälan och hotellbokning här.

Skriver du i sociala medier så hashtagga gärna med #smdf2016.

Prenumerera gärna på information om eventet via Facebook – här.

Vi tackar våra sponsorer:

Guldsponsor PTC Therapeutics

Silversponsor BioMarin

Bronssponsor Sarepta Therapeutics

PTC Biomarin Sarepta Sponsor Logga