Vi arbetar på olika sätt för att få in pengar

SMDF arbetar på olika sätt för att få in pengar till forskning. Bland annat ställer vi upp i olika evenemang. Nedan ses några exempel på var vi medverkat.

 

Midnattsloppet 2014

Petra och Magnus har snart 7-åriga Max som har Duchennes Muskeldystrofi. För andra året i rad så samlar familjen in pengar till SMDF i samband med ett idrottsevent. Via organisationen Inspons så görs insamlingen och i år var det Midnattsloppet som skulle springas och målet var att samla in 40 000 kr.

Broloppet 2010

Stefan Holm sprang i år Broloppet. Eric Jernryd och Fredrik Rundqvist fanns där och marknadsförde SMDF. SMDF framföra ett stort tack till Expand International AB och Prinfo i Anderstorp som skänkt nedanstående utrustning.

Göteborgsvarvet 2013

Petra Palmgren Lindwall har via inspons.se samlat in pengar till SMDF. Genom att sprida information om insamlingen i sociala medier har hon fått in nära 20 000 kr på ca 1.5 månad.

Göteborgsvarvet 2010

Fredrik Rundqvist med vänner sprang Göteborgsvarvet för www.mansrundqvist.com och www.smdf.se.

Göteborgsvarvet 2009

Fredrik Rundqvist med vänner sprang Göteborgsvarvet för www.mansrundqvist.com och www.smdf.se.

Vasaloppet 2010

Ulrik Härensten åkte i år Vasaloppet. Av hans dräkt framgår att han marknadsförde stiftelsen. Ulrik stöttades av bland annat av Craft och Nordiska Plast.

Run for your life 2010

Martin och Therese Stengård, föräldrar till Sigge, arrangerade Run For Life i Tävelsås. Tävlingen blev en succé och inbringade 39.380 kronor till SMDF. Totalt sprang ca 350 vuxna och 120 barn.

Stockholm Marathon 2008

Fredrik Rundqvist med vänner sprang Stockholm Marathon för www.mansrundqvist.com och www.smdf.se.

Mer stöd och forskning behövs.

De insatser SMDF har kunnat stödja har varit betydelsefulla, men är inte tillräckliga.
Det behövs mycket mer forskning kring och stöd till barn och vuxna med DMD och BMD
för att underlätta deras dagliga liv men även för att finna botemedel.